tiistai 4. syyskuuta 2018

Krouvi United - RAD FC 2 - 0 (1 - 0)

Taistelun jälkeen taas tappion karvasta kalkkia

mv: Paavo p: Juuso, Jaakko, Nuutti laidat: VilleK, Teemu, Marco, Erik kkk:Emppu, Anssi, Veikko h: Ale, Pasi

Keltsit: Juuso, Ale, Anssi (ainakin)

Onpas Naantalissa upea tekonurmi ja hyvä valaistus. Miehistöäkin oli aika lailla optimimäärä. Tosin Matte jäi pois flunssan takia ja Veikkokin kärvisteli orastavassa kröhässä. Pelaajia tuli kuitenkin paikalle lopulta parahultaisesti, Teemu ja Marco alkuvihellyksen jälkeen. RAD aloittikin ottelut räväkästi parilla hyvällä hyökkäyksellä. Ale sai jonkinlaisen vetopaikan heti alkuun. Toisen hän veti puolivolleystä, mutta mokke onnistui torjumaan. Pikku hiljaa vastustaja pääsi pelin juonesta kiinni ja onnistui karvaamaan RADin maalipotkuja onnistuneesti. Muutama kärkäs ja vittumainen kärki, jotka osasivat pelata, potkia sukille ja soittaa suuta onnistuivat sekoittamaan RADin peliä ajoittain ja saamaan aikaiseksi kaukovetoja. Myös RAD sai pari hyvää tilannetta. Veikko pääsi vasemmalta laidalta läpi, hassutti kaksi valkopaitaa, yllättyi tästä itsekin ja syötti maalin eteen, jossa oli ainakin Pasi ja Erik tai Marco. Pallo ei mennyt omille, mutta kimpoili boksin rajalle, josta RADin pelaaja palautti pallon (ilmeisesti) Erikin kautta Veikolle, joka pamautti pallon maalin alakulmaan. Peli oli vihelletty paitsiona, tosin RADin pelaajien mielestä valkopaita oli tolpalla kusemassa paitsioansan. Eipä auta, ei maalia.  Ale oli alituinen väkkärä karvaamassa palloa ja rakentamssa peliä. Lisäksi hän taitavasti lainasi palloa, mutta liian harvoin sai seinän kunnolla juoksupalloksi. Kerran Ale hassutti oikealta läpi ja syötti kovan syötön boksin edessä yksin lönköttävälle Veikolle. "Haltuun ja veto" ... ja haltuun otossa liukas pallo karkasi jalasta vastustajan pakille, joka päivysti muutaman metrin päässä, väärässä paikassa. Parempaa syöttöä  vapaampaan tilaan ei käytännössä voi saada. Myös VilleK kynäili muutaman kerran ja Emppu pompotteli roikkusyöttöjä ilman tulosta. Ale pääsi kerran läpi, alin pakki veti jalat alta, mutta tästä tuli ainoastaan keltainen. Jossian vaiheessa valkopaidat saivan heiton aikaiseksi. Koko RADin linja oli leveällä eikä minkäänlaista porrastusta ollut. Paavo yritti huutaa Empulle, joka ei kuullut. Heiton jälkeen valkopaita pääsi täysin yksin läpi ja pamautti pallon maalin. Kaamea merkkausvirhe ja muodostelma oli täysin hanurista. Topparit olivat nousseet liian korkealle. Alen kova karvauspeli alkoi sylettää valkopaitoja ja yhden myöhästyneen pallontavoittelutilanteen jälkeen vastustajan boksissa Ale potkaisi vastustajan "ylen sankhiaa prihaa" vatsaan, niin että läiske kuului keltaisen kortin arvoisesti. TÄstä alkoi Alen järjestelmällinen hiillostaminen, joista yksi oli selkeä sikailu. Palloton kaveri keltsi alla ajeli Alen päälle. Tästä tuomari antoi salomonit: molemmille puhuttelun. Tilanteesta olisi pitänyt antaa vastustajalle suora punainen, ei puhettakaan. Vertailun vuoksi viime sunnuntaina Rasseli sai kevyestä otsakosketuksesta suoran punaisen. No, ei voi mitään. Puoliajalle mentiin masentavissa 1-0 lukemissa.

Toiseen erään sovittiin, että laidat tulevat auttamaan avauksissa alemmaksi. Tämä toimikin hieman paremmin, mutta peli ei oikein missään vaiheessa lähetnyt rullaamaan. Muutama paikka tuli, nekin lähinnä kaukovetoja tai kulmapotkuja. Pari virhettä tuli puolustuspäässä, esim. yksi 4-1 tilanne, mutta tästä valkopaidat ryssivät surkeasti paskalla vedolla päin mokkea. Siis mit vit? Pari muutakin tilannetta tuli omista virheistä. JOssain vaiheessa tapahtui taas kaamea merkkausvirhe. Unitedin kulma meni kaikkien läpi valkopaidalle boksin reunalle pomppien. Koko RADin miehistö oli nyt ryhmittynyt boksin sisälle kauniiksi linjaksi ja koko poppoo jäi ihailemaan kusista kulmapotkua. Yksikään punanuttu ei juossut pallon perään. Pallo annettiin ilmasta viereen, josta lähti kaamea pommi alakulmaan. Paavo oli voimaton. Lopun vartin RAD yritti puskea, mutta mitään suurempaa ei saatu aikaiseksi. Ale syötti kerran Pasille boksiin, mutta veto meni ohi maalin. EMppu taisteli yksin, yritti löytää Alen, mutta aina oli liikaa miehiä vastassa. Pallon yksin kuljettaminen oli turhan päämäärätöntä ja joukkuepelin hienoudet puuttuivat. Kolme valkopaitaa sai aina yksin yrittäjän, Alen tai Empun kuriin. Apuja ei tullut tarpeeksi lähelle. Turpiin tuli taas, tällä kertaa 2-0. Aivan kaikki vastustajan tilanteet eivät jääneet mieleen, ehkä hyvä niin. Yksi veto oli aika lähellä, lähti vapaasti kovaa, mutta pallon verran yli maalin.

Ottelun parhaana palkittiin Erik, joka pelasi eleettömästi sekä puolustus- että hyökkäyspäähän. Oli monta kertaa katkomassa peliä ja sen jälkeen avaamassa. Harmi, ettei niistä saatu enempää aikaiseksi. Tällä esityksellä Erik olisi kyllä saanut olla useamminkin pelailemassa, erityisesti viimeisissä peleissä.

Ja kukaan ei tiettävästi lähtenyt RADiin jälkipeleihin. Veteläksi on mennyt. No jos ensi viikolla kauden lopetus sitten pidemmän kaavan kautta?

/Veikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti