keskiviikko 29. elokuuta 2018

RAD FC - FC Santala 0 - 4 (0 - 2)

Painajainen jatkuu

mv: Anssi (1 pa), Juuso (2 pa), p: Virsu, Matte, Juuso (1. Pa) (joskus Paavo ja kai joku muu) kkk: Henkka, Emppu, Veikko, (Anssi 2 pa) Laidat: Ville K, Paavo, Matte (1 pa), Ale (2 pa osittain) h: Sauli, Ale

Kannustajat: Kentän laidalla Toni ja Henkan ja Saulin paremmat puoliskot

Kortit: Matelle keltsi, Sauli järjesti omistuisesta tilanteesta (paini pallottoman kanssa, jossa vastustaja rimpuili itsensä maahan) itselleen puhuttelun ja vastustajalle varoituksen jälkipotkimisesta

Olipas upea kesäilta ja tuomarikin puhalsi hyvin; taisi kaikki paitsiotkin mennä kohdilleen. No mikäs siinä on puhallellessa, kun vastustajan vaihtopenkki neuvoo oikein. RAD sai hyvän kokoonpanon kentälle. Pelin jälkeen mentiin oluelle RADiin, vastustajakin tuli puolella joukkueella. Siinä ne hyvä asiat tästä illasta.

RAD pelasi yhden historian paskimman pelin, niin tuloksellisesti kuin muutenkin. Anssi (1. pa) ja Juuso (2. pa) tuurasivat hanuri-vammaista Paavoa maalissa. Ekat viisi minuuttia peli oli lupauksia antava, sen jälkeen kaikki olikin sitten sieltä ja syvältä. VAstustaja karvasi kovaa ja tähän RAD ei vain päässyt mukaan. Syötöt omille loistivat poissaolollaan lähinnä kaikilta. Koko joukkue oli kuin vaeltavia zombeja, varsinkin vaihtopenkiltä peli näytti sellaiselta. Harhasyöttöjä vastustajalle tuli useita, joista vain yhdestä vastustaja teki maalin päässen 3-1 tilanteeseen ja nämä pallotaiturit leipoivat siitä upean maalin. Kyseessä oli toinen maali. Eka tuli kulmasta; Matte huusi 20 sekunttia, että tässä olisi ylimääräinen kaveri, mutta kukaan ei vaivautunut auttaa Mattea, joka surkeuksissaan ei saanut molempia pidettyä. Ja toinen, sen vapaana oleva, kiskaisi volleysta järjettömän laser-laakavedon, joka meni tolpan kautta sivuverkon läpi. Olipas komea suoritus. RAD sai muutaman hassun hyökkäyksen ja hepposen vedon. Ale puhalsi pari kertaa läpi, mutta Veikosta ei ollut juuri apua. Erän lopussa Veikko ja Paavo pääsivät parikin kertaan syöttelemällä läpi. Parilla seinällä Paavo puhalsi päätyyn ja sai kun saikin kolmen pakin välistä yksin maalin eteen lönkuttelevälle Veikolla, joka yllättyneenä pyyhkäisi pölyt vasurilla pallon alapuolelta. Tämän seurauksena pallo lähti kauniina, löysänä kaarena yli jalkoihin syöksyvän maalivahdin. Paitsi mokke oli jähmettyneenä maalilla ja ihmeissään koppasi paskan "vedon" näppeihinsä ja huusi puolustajille syystäkin kehnosta pelistä. Toisessa tilanteessa Paavon syöttö jäi löysäksi, niin kuin RADin suoritus koko iltana. Tauolle mentiin 2-0 tilanteessa.

Toiseen erään Anssi päästettiin irti ja Juuso meni maaliin. No eipä paljoa auttanut. RADin hyökkäyksen jälkeen pallo purettiin RADin alueelle, jossa olivat toppareina Matte ja Virsu, ja molemmat syöksyivät purkupalloon. Virsu huusi "minä", Matte oli menossa palloon, mutta väisti ja pallo meni molempien ohi. Vastustajan kärkäs kärki kiitti kauniisti lahjapallosta ja teki maalin. Halitulijallaa. Ei siis riittänyt edes harhasyötöt, tämäkin vielä. Anssi sai pari vetoa aikaiseksi jonkinlaisen tiimipelin ansiosta. Taisi jotain muutakin epämääräistä tapahtua. Vastustaja potki sukille minkä ehti ja itki aina, jos sai joskus takaisin, niin kuin miehekkääseen pelityyliin kuuluukin. Kylläpä RADille on vaikea pelata kovaa prässäävää joukkuetta vastaan. Kerran Emppu pääsi puhaltamaan koko orkesterin läpi keskialueelta, mutta ajautui liiaksi laitaan ja tuloksena oli vain kulmapotku. Loppunumerot viimeisteltiin vaparista, Matte paikkasi keltaisen arvoisesti omien virheen ja läpiajon. Vapari lähti aivan boksin rajalta ja meni muurin läpi kimmokkeena. Juusolla ei ollut mitään saumaa torjua tällaista kimmoketta.

No niin, ihmeellistä tässä pelissä oli, ettei Santala saanut useampaa maalintekopaikkaa kaikkien harhasyöttöjen jälkeen. Toinen ihmeellinen asia oli, että aivan olemattomalla syöttöpelillä RAD sai sentään muutaman maalintekopaikan ja lähes läpiajon.

Ottelun parhaana palkittiin Anssi, joka uhrautui maaliin ja pelasi kentällä hyvin. Kentän paras oli suorituksina mitattuna Emppu. RADiin eksyi Veikko, Anssi, Matte, Emppu ja Paavo. Ja kasa Santalan pelaajia; hienoa!

Ja loppukevennykseksi ikonisen toppariduon räp-video (sen samaisen, joka spedeili maanantaina).

/Veikko



1 kommentti: