tiistai 4. heinäkuuta 2017

Bar Arttu - RAD FC 6 -0 (2 - 0)

Kokoonpano: Sami p villev jaakko matte Juuso kk villek teijo h paavo pasi veikko 

Keltakortit: ville k ja teijo (suunsoitosta molemmat)
Tässä todella pikainen rapsa, Teijo lisäilee, jos jaksaa. 
Upea keli, nurmikenttä, aurinkoa, lämpöä ja yleisöä riitti: yleisöä enemmmän kuin pelaajia, wow. 
Alkuun oli hetki RADin hallintaa, sitten Arttu domijoi ja jyräsi. Artun pelaaat ajoivat kovaa runkoon, juoksivat kuin elukat ja levitti laitoihin ylileveässä kentässä taitavasti. Sinne minne RAD kuvitteli pallon haluavansa painaa.

Eka Artun maali oli upea kaukoveto tolppaa hipoen. Toinen oli rankkarimaali Virsun käsivirheestä; pallo pomppasi lähietäisyydeltä, eipä ollut mitään tehtävissä. Eka erä 2 - 0 ja RADin oli pakko nostaa karvausta toisella puoliajalla. Pienehköä painetta saatiin aikaiseksi, mutta Artun vastahyökkäykset olivat paljon tehokkaampia. Kolmas ja neljäs maali olivat kovia vetoja, toisessa juuso työnnettiin ködellä pois pallosta. Sami sai ainakin yhden läpiajon torjuttua. Yksi maali tuli, kun pallo pomppi yksinäiselle mokken yli, karvaaja sai jotenkin puskettua pallon päätyrajasta takaisin boksiin ja pääse edelleen yksin (!) polvella tökkäämään pallon maaliin.

Voi elämä. Olisiko viimeinen maali ollut joku yksin läpi -sijoitus. Lopussa repsahti kun RAD nosti miehistönsä ja tuli vastureita. Jos vastustaja osasi pelata, niin suun soitto onnistui vieläkin paremmpin. TÄstä huolimatta villek ja teijo ottivat suunsoittokortit, VilleK:n tapauksessa salomonit, Teijon tapauksessa ei oikein tiedetä miksi (tuomari pyysi keskustelemaan kulmaväännöstä ja kortti heilahti, kun Teijo totteli). Teijo sai nyrkistä kapteenilta, eipä tosin ollut häävi lyönti.

Allekirjoittanutkin pääsi loistamaan. Paavo tiputti päällä täydellisesti 6 m päähän maalista vapaalle seisovalle Veikolle, joka potkaisi pallosta ohi ja pallo pomppasi käteen. Todellinen pubiliigasuoritus. Parempaa paikkaa ei voi saada. Muutoin RADin paikat olivat muutama kaukoveto ja pikkaisen pöhinää boksissa. VilleK haki hienosti pallollisena paikkoja ja juoksupalloja, Teijo taisteli upeasti, mutta kortti rajoitti lopussa taklauspeliä. Eipä tämmöistä kuraa mieluusti enää muistele.
MoM: VilleK, haki hyvin juoksupalloja. Teijokin oli ehdolla, joka sai nyrkistä, muttei vesipullosuihkua kättelyjonossa (ekaa kertaa viiteen vuoteen).

/Veikko (Ja taas tää bloggeri bugittaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti