maanantai 20. kesäkuuta 2016

RAD FC - FC Whisky 7 -1 (3 -1)
Juuso (kärki), Sauli (kärki), Teijo, Pasi (Lego) Jesse, Erik, Virsu, Nuutti, Ville K. Sauli, Laakso, Sami (mv)

Maalit: Juuso (Erik), Teijo (Juuso), Laakso (Virsu), Ville K (Laakso), Ville K (Juuso), Toni (Juuso), Ville K. (peippaili yksin).

Tällä kertaa Räimän kotiareenalla RADin miehistö oli tiivis ja vaihtomiehiä ainoastaan neljä kappaletta + vemppaosasto kannustusjoukoissa eli allekirjoittanut. Voisi ajatella, että on hienoa, kun edes yksi ominaisuus on samaa luokkaa kuin usealla maailmanluokan pelaajilla. Mutta kun ominaisuudet sattuvat olemaan Litmasen loukkaantumisherkkyys, Zlatanin ego, alkuperäisen Ronaldon uran lopun painoindeksi ja Tottin vuosikerta, ei niistä ominaisuuksista paljon joukkueelle ole apua. Mutta tällä kertaa se vapautti muihin tehtäviin ja tämä selkäsauna tuli osittain ikuistettua videolle. Nyt siis jokainen nappulaliigalainen (ja miksei vanhempikin) pääsee seuraamaan videolta kuinka Pubiliigan sankarit, kuten Ville K ja Teijo, palloa pyörittävät.

Jos aikaisemmin maalit ovat olleet kortilla, niin nyt RADin ketsuppipullo avautui purskahtaen. Vastassa oli täysin kuriton FC Whisky, jota vastaan maalintekopaikkoja luotiin kirjaimellisesti liukuhihnalta. Läheskään jokaisen kuvaamiseen ei internetin virtuaalievyt edes riittäisi, joten tsiigatkaa videot alla. Kuvaavaa oli, että saapuessani Laakson kanssa samaan aikaan paikalle muutaman minuutin myöhässä oli lukemat jo 2-1 taululla. Juuso oli aloittanut maali-iloittelun Erikin nerokkaasta sivurajaheitosta. Saapuessani paikalle Teijo (Juuson huikeasta volley-syötöstä) tykitti 2-1 tauluun. Maalipaikkoja tuli kuitenkin molemmin puolin ja Sami joutui tekemään pari kovaa vastaantuloa, joka pakotti vastustaja kärjet hätäisin räkäisyihin tai muutoin pallo blokattiin pois. Sami oli aina paikalla, kun sitä kaivattiin. Toisaalta Whiskyn mokke onnistui tekemään myöskin monta huikeaa torjuntaa. 3-1 maali oli silkkaa magiikkaa. Virsu lähtee vahvaan nousuun topparin tontilta, lainaa välillä Saulille, joka antaa seinäsyötöllä takaisin Virsulle, joka pamauttaa pommin. Mokke torjuu vaivoin, mutta ensimmäisenä palloon ehtii Laakso, joka tykittää sivuverkon kaarelle. Mahtava potkutekniikka. Mainittakoon muuten Erik, joka välillä dominoi puolustuspäätä ja hyökkäysten avauksia mestarillisella otteella. Ensimmäinen erä päättyi 3-1 RADin vahvaan johtoasemaan.

Toiselle puoliajalle manageri-Teijo antoi ohjeistuksen: Pidetään palloa, jolloin vastustaja ei pääse hyökkäämään. Tämä olikin loistava ohje, jota toteutettiin kirjaimellisesti. Vastustajalle ei montaa laukausta kohti maalia tullut, ja pari pahempaa paikkaa Sami hoiti esimerkillisesti vastaantuloilla. Toisessa päässä (mokke aurinkoa vasten) tilanteita syntyi ja paljon maalit tulivat kutakuinkin seuraavasti: Ville tykitti upean vedon Laakson syötöstä (ks. video), Ville taituroi maaliviivalta Juuson vedon (ks. video), Toni tykitti kaamean pommin Juuson upeasta kantapääkikasta (olisinpa saanut videolle) ja lopuksi Ville K. kikkaili kuudentoista rajalla ja tykitti hattutempun täyteen. Myös Pasikin pääsi maalipaikoille, mutta veto hiuksen hienosti ohi maalin (ks. video). Teijo pääsi pukkaamaan kulmasta, samoin Ville K. (ks. video), ja taisi Ville päästä pukkaamaan Teijon kierteisestä vaparistakin, mutta nämä eivät tuottaneet jackpottia.

Kuriton Whisky oli RADille helppo vastus. Toivottavasti maalit tuovat hyvää itseluottamusta ja tsemppiä seuraaviin otteluihin. Man of the Match ilman RADin oluita (remppatauko) menee Villelle ja hattutempulle. Voitto-oluet sitten perjantaina 1.7. kun RADBAR on taas auki. Matsi oli varsin puhdas ja vapaa koiruuksista. Lisäksi tuomari puhalsi tilanteet hyvin, paitsioita nyt lukuunottamatta, mutta ne nyt on aina niin vaikeita viheltää. Ja Toni ei koskenut kädellä palloa. Eihän.








Ja lopuksi Pasin paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti